opc_loader

Harley-Davidson ringen

Bekijk hier onze collectie Harley-Davidson dames ringen en heren ringen en vind de ring die je zoekt. De levertijd is 2 tot 3 dagen. De verzending van je bestelling is gratis vanaf € 75 euro. Een Harley-Davidson ring is altijd een cadeau waarbij je iemand verrast. Mocht de ring niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren.

Een Harley-Davidson ring

Veel mensen dragen ringen omdat het een hand en vinger mooier maakt. Dit omdat het zo goed past bij je nagellak of bij je nieuwe motorpak. Het kan ook als symbool worden gebruikt. Misschien gaf je jezelf een ring cadeau na je eindexamen of om je eerste baan te vieren.

Harley-Davidson ringen als sieraad

In allerlei vormen en maten vind je bij ons Harley-Davidson ringen. Al eeuwenlang is een ring een symbool van de liefde. De reden hiervan is dat een ring gemakkelijk gedragen kan worden, maar vooral het feit dat het geen aanwijsbaar begin of eind heeft, maakt het zo'n mooi symbool. Ook liefde is immers oneindig. Uit vriendschap geven wij elkaar daarom een ring. Maar er is ook nog een andere reden. Een ring kan je ook dragen uit een modieus standpunt. Soms kun je ringen met elkaar samen dragen. De ringen van Harley-Davidson zijn zilver en hebben een stoere uitstraling. 

Winkelwagen
Ruilen & Retourneren

Om te retourneren graag dit formulier uitprinten en meesturen.

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700