opc_loader

Harley-Davidson zonnebrillen

Het is altijd handig om een zonnebril te dragen als je op de motor zit én je maakt je outfit compleet. De webshop van Central Harley-Davidson heeft een breed en divers aanbod aan zonnebrillen. Tevens zijn de zonnebrillen officieel van Harley-Davidson.

Harley-Davidson zonnebril

Central Harley-Davidson heeft zonnebrillen van de series: Climate Control en Asphalt. Bij de Climate Control serie zijn de zonnebrillen onderverdeeld in verschillende merken: Gem, Rage-X, Gravity, Tank, Backbone en Jet. De Apshalt serie bestaat uit: Duel, Burnout, Tat en Drag. Hiermee hebben wij een breed assortiment en is voor ieder wat wils. Zelfs in de winter kun je deze zonnebrillen nog doordragen. De zonnebrillen van Central Harley-Davidson zijn er al vanaf € 59,-.

Online Harley-Davidson zonnebrillen kopen

Bestel gemakkelijk en snel jouw favoriete zonnebril bij Central Harley-Davidson. Om het zoeken nóg makkelijker te maken, zijn de categorieën onderverdeeld aan de linkerkant in de menubalk. Zo kun je snel switchen naar een zonnebril van een ander merk. Daarnaast is de verzending boven € 75,- gratis. De verzending wordt gedaan door DHL en je kunt retourneren binnen 14 dagen.

Harley-Davidson kleding 

Een andere outfit proberen passend bij jouw nieuwe zonnebril. Central Harley-Davidson heeft het grootste aanbod aan kleding. Probeer eens een Harley-Davidson T-shirt, blouse, broek of jas. Óf neem eens een kijkje in de kleding outlet. Wij hebben scherp afgeprijsde artikelen in de sale. Laatste kans om deze artikelen te kopen dus! Wees er snel bij. Bij vragen bel dan onze klantenservice van de webshop op 073-6466700 of mail naar shop@centralharley-davidson.nl.

Winkelwagen
Ruilen & Retourneren

Om te retourneren graag dit formulier uitprinten en meesturen.

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700