opc_loader

Broeken

Harley-Davidson heren broeken

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Met een goede stijlvolle broek kom je overal goed voor de dag. Daarom heeft Central Harley-Davidson dé heren broeken die daar het meest voor geschikt zijn. Wij hebben o.a. broeken van de merken: Caferacer, PMJ en John Doe. De broeken zijn officieel van Harley-Davidson en zijn geschikt voor ieder seizoen. Wil je ook een Harley-Davidson broek voor je vrouw of vriendin. Kijk dan eens naar onze dames broeken. Deze broeken hebben wij o.a. van de merken: Betty en PMJ.

Harley-Davidson broek

Een broek geeft al snel een uitstraling van je persoonlijkheid. Combineer je broek met onze Harley-Davidson T-shirts, blouses of sweaters. De broeken zijn met CE goedgekeurde knie protectoren. Deze zijn verstelbaar en te verwijderen aan de buitenkant van de broek. Kijk goed naar de informatie die bij de broeken van onze webshop worden vermeld. Sommige vallen kleiner uit door de Twaron voering.

Harley-Davidson motorbroek

De belangrijkste punten waarbij je op moet letten als je een motorbroek koopt: de manier waarop je je motor gebruikt, wat voor motor je hebt, hoe vaak je rijdt en wat je wilt uitstralen. Voornamelijk hebben wij jeans en sommige zijn stretch. De motorbroeken kunnen vaak voorzien worden van Zero-Shock heup protectoren. Je ontvangt gratis verzending als je boven de € 75,- aan broeken koopt.

Harley broeken kopen

Central Harley-Davidson heeft diverse Harley broeken. Een broek moet op het begin meteen goed passen, anders blijven ze niet lekker zitten. Pas daarom thuis op je gemak jouw Harley broeken en retourneer je aankoop binnen 14 dagen als je echt niet tevreden bent. Ook staan wij in onze shop voor u klaar aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch. Bel 073-6466700 of mail ons bij vragen.

Winkelwagen
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700