opc_loader

FXRG collectie

Harley-Davidson herenkleding collectie FXRG

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

In de webshop van Central Harley-Davidson vind je online de officiële Harley-Davidson FXRG kleding collectie voor mannen. Central Harley-Davidson heeft een groot assortiment aan stoere, sportieve en alledaagse Harley kleding uit de FXRG collectie. Van een groot aanbod aan T-shirts, tot een uitgebreide keuze uit blouses, jassen en jackets. Het kopen van de Harley-Davidson FXRG kleding collectie voor heren was nog nooit zo simpel. Zoek gerust rond en bestel eenvoudig en snel de officiële Harley-Davidson FXRG kleding collectie.

Harley-Davidson heren collectie FXRG

Wil je stijlvolle, veelzijdige en bijzonder functionele kleding, zoals Harley de collectie zelf noemt, dan past de collectie van FXRG het beste bij jou. De jassen combineren veelzijdigheid en comfort met maximale veiligheid. Tevens voldoen deze jassen, net zoals alle Harley-Davidson motorjassen aan de vereisten van EU-verordening 2016/425 voor persoonlijke beschermingsmiddelen. In de webshop van Central Harley-Davidson kun je eenvoudig online deze opvallende, stoere en sportieve FXRG kleding collectie bestellen. De FXRG collectie is officiëel van Harley-Davidson en boven de € 75,- is de verzending gratis!

Harley-Davidson kleding collecties

Is de kleding collectie FXRG toch niet wat je zoekt? Neem gerust een kijkje tussen de kleding items uit onze andere collecties: 1903, Garage of Moto. Door dit diverse aanbod zit er hopelijk altijd iets tussen naar jouw smaak! Tevens hebben wij een breed assortiment aan herenkleding die buiten de collecties vallen. In de menubalk aan de linkerkant zijn de categorieën onderverdeeld. Je kunt gemakkelijk en snel filteren op jouw wensen en behoeften. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe jeans, of wil je juist een stoer jack scoren. Zelfs voor je caps en sjaals kun je terecht in de webshop.

Harley-Davidson kleding outlet

Bij Central Harley-Davidson bestel je online goedkope motorkleding snel en veilig. In onze kleding outlet voor heren zijn vaak kleding items te vinden uit de FXRG collectie. Zo kun je alsnog je FXRG kleding collectie uitbreiden of de FXRG kleding collectie uitproberen. Bovendien profiteer je direct van extra lage prijzen! De online bestelde kleding items kun je gemakkelijk op jouw manier betalen. Hierna wordt de kleding vanaf € 75,- snel en gratis thuisbezorgd door het vertrouwde DHL.

Wij namens Central Harley-Davidson wensen je veel shopplezier!

Winkelwagen
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700