opc_loader

Harley-Davidson hesjes voor heren

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Central Harley-Davidson heeft lederen en reflecterende hesjes van Harley-Davidson. De lederen en reflecterende hesjes worden gedragen over de motorjas of over een shirt, vest of trui. Vaak worden er emblemen en spelden op geplaatst. Wij hebben een ruime keus aan Harley-Davidson hesjes en zelfs Harley-Davidson opstik emblemen én spelden (pins).

Waarom draag je een leren Harley-Davidson hesje?

Aan de emblemen gestikt op de hesjes, is vaak te zien bij welke motorclub een motorrijder hoort. Wat je nog meer kunt aflezen van het hesje is: welke tourtochten de motorrijder heeft gemaakt en op welke plaatsen de motorrijder is geweest. Tevens zit je met een leren hesje prettig op de motor. Je kunt je beter concentreren op het rijden en genieten doordat je een zeker en veilig gevoel hebt.

Waarom draag je een reflecterend Harley-Davidson hesje?

Om beter zichtbaar te zijn in het verkeer. Je ziet het steeds vaker. Motorrijders die veiligheid toch echt wel heel belangrijk vinden en een reflectie hesje over hun motorjas dragen. Wij hebben deze Harley-Davidson reflectie motorhesjes in geel en oranje. Een reflectie hesje valt sneller op en wordt eerder gezien door andere weggebruikers. Voornamelijk is het dragen van een reflectie hesje in de avond aanbevolen. Je bent namelijk beter zichtbaar door de felle kleur en meerdere reflectoren op het hesje.

Juiste pasvorm

Het passen van een leren Harley-Davidson hesje gaat als volgt: pas het hesje over je motorjas heen, zodat deze niet te krap is. Het passen van een reflecterend Harley-Davidson hesje: pas het ook over je motorjas heen. De meeste reflectie hesjes in ons assortiment zijn voorzien van veel stretch. Hierdoor zit het hesje strak om de motorjas heen om flapperen in de wind te voorkomen. Onze reflecterende Harley-Davidson hesjes zijn natuurlijk gekeurd naar europese norm en voorzien van de juiste fluor kleur.

Winkelwagen
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700