opc_loader

Leren Jassen

Harley-Davidson leren jassen voor heren

Bij Central Harley-Davidson vind je topkwaliteit lederen motorjassen van Harley-Davidson. De Harley leren jassen leveren topprestaties op het gebied van veiligheid en draagcomfort. Ben je een sportieve rijder, dan zijn de leren jassen geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Of ben je een rustige cruiser, dan hebben wij authentieke lederen jassen. Een Harley-Davidson leren jas is een echte aanrader!

Wat zijn de voordelen van een lederen Harley-Davidson jas?

Een Harley-Davidson lederen motorjas is de meest veilige manier van jezelf beschermen op de motor. Een Harley-Davidson leren jas is aan te bevelen als je een sportmotor of naked-bike rijdt of als je op de motor vol in de wind zit. Eigenlijk is een lederen jas noodzakelijk als je vaak hogere snelheden rijdt. Dit door de volledige slijtvastheid van het materiaal. Daarom is het rijden in een leren motorpak ook verplicht voor als je op het circuit wilt gaan rijden.

Hoe weet ik of een leren Harley-Davidson jas goed zit?

Bij het aanschaffen van een leren Harley-Davidson jas moet je er rekening mee houden dat de jas niet meteen comfortabel zit. Dit is omdat leer rekt en als de jas comfortabel zou passen, zou de jas te ruim worden. Het is dus niet erg als leer op het begin te strak zit. In het geval van een retro motorjas, tour motorjas of klassieke motorjas is het anders. Deze motorjassen hebben over het algemeen een ruimere pasvorm. Hierdoor mag de jas dus wel direct comfortabel zitten. Maak je outfit compleet met een Harley-Davidson donkere jeans of Harley-Davidson motorlaarzen voor de perfecte uitstraling.

Winkelwagen
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700