opc_loader

Laarzen & Boots

Harley-Davidson schoenen voor heren

Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

Zoek je officiële Harley-Davidson motorlaarzen of schoenen voor heren, dan zit je bij de webshop van Central Harley-Davidson goed. De beste schoenen van top kwaliteit. Lederen laarzen en schoenen én waterdicht. Wel zo fijn als er ineens een stortbui naar beneden komt vallen, wat nog wel eens kan gebeuren in Nederland.

Harley-Davidson herenschoenen

Met de perfecte Harley-Davidson herenschoenen maak jij jouw uiterlijk. De schoenen zijn stoer, opvallend en sportief, maar zeker ook beschermend. Is je Harley-Davidson motor opvallend, ga dan ook voor opvallende schoenen. Zo ben je een perfecte combinatie samen met je motor.

Waar moet je op letten bij het kopen van Harley schoenen?

Test je motorschoenen door je motorbroek in je schoen te doen of juist over de schoen. De schoen moet lekker zitten bij in ieder geval één van de opties. Houd rekening met de verschillende diktes van je sokken. Deze worden wel eens gewisseld wegens verschillende weersomstandigheden. In het begin mag de laars/schoen redelijk strak zitten, omdat ze nog zullen rekken. Bij het remmen en schakelen mogen je tenen de neus niet raken en je hiel moet op zijn plaats blijven.

Harley-Davidson motorschoenen

Het lijken sneakers, maar motorschoenen zijn een stuk steviger. Ze zijn laag en licht van gewicht, waardoor ze lekkerder lopen. Let goed op bij het kopen van waterdichte schoenen. Die zijn namelijk voorzien van een waterdicht membraan. Harley-Davidson motorschoenen zijn dé schoenen waarbij je jezelf niet hoeft om te kleden als je ergens op visite gaat. De Harley schoenen zijn zó punt gaaf dat het zelfs zonde is om andere schoenen aan te trekken!

Harley-Davidson motorlaarzen

Wanneer je Harley-Davidson laarzen / Harley-Davidson boots draagt, is het handig dat je goede en fijne sokken draagt. We kennen allemaal wel het probleem dat je sokken te kort zijn voor bijvoorbeeld Harley-Davidson boots. Central Harley-Davidson heeft niet alleen Harley-Davidson boots, maar ook bijpassende Harley-Davidson sokken.

Hulp nodig bij het zoeken van de juiste motorschoenen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073-6466700, beantwoorden graag je mail en staan graag voor je klaar in onze shop aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch.

Winkelwagen
Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700