opc_loader

Heren dealer kleding

Verschillende soorten Harley-Davidson t shirts

Harley t shirts zijn er in verschillende soorten en maten. Daarmee bedoelen we niet alleen verschillende kleuren, kledingmaten en opdrukken, maar verschillende type shirts. Hieronder hebben we de 3 soorten shirts uiteengezet, zodat de keuze voor het kopen of cadeau doen van het juiste Harley-Davidson shirt voor jou een eitje wordt.

Short sleeve

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit de heren t shirts uit de Harley-Davidson collectie met korte mouwen. Ideaal om te dragen wanneer de temperaturen buiten aangenaam zijn, maar ook prettig om binnenshuis te dragen bij minder warm weer. De t shirts met korte mouwen zijn er in verschillende kleuren en maten waardoor de keuze enorm is. Zo zijn er strak ontworpen t shirts met minimale bedrukking, maar ook gekleurde t shirts van Harley met bijvoorbeeld het logo er groot op gedrukt.

Long sleeve

Ben je op zoek naar een stijlvol Harley-Davidson t shirt met lange mouwen? Dan moet je in de categorie long sleeve rondneuzen! Je vindt hier dunne t shirts met lange mouwen die ideaal zijn tussen de seizoenen in. Ook hier geldt dat de HD shirts in verschillende formaten en opdrukken verkrijgbaar zijn. Zo zijn er long sleeve shirts met de naam 'Harley-Davidson' subtiel vormgegeven op de borst, terwijl er ook varianten zijn die een aanzienlijk minder subtiele opdruk hebben. Voor welke variant ga jij?

Sleeve less

Ten slotte zijn er ook nog de sleeve less t shirts van Harley-Davidson. Dit zijn t shirts zonder mouwen, ideaal voor wanneer het kwik oploopt en je dus wel wat extra luchttoevoer kunt gebruiken. De sleeve less shirts zijn momenteel in slechts een handvol varianten beschikbaar. 

Harley-Davidson t shirt bestellen bij Central Harley-Davidson

In de webshop van Central Harley-Davidson vind je zoals gezegd short sleeve, long sleeve en sleeve less T-shirts. De T-shirts zijn officieel van Harley-Davidson en worden bij een besteding van min. € 75,- gratis bij je thuis bezorgd. Voor ieder seizoen hebben wij Harley-Davidson T-shirts beschikbaar. Aan de linkerkant van de webshop zie je een menubalk. Daarin kan je makkelijk filteren op jouw wensen en behoeften en een kijkje nemen naar andere model T-shirts.

Winkelwagen
Ruilen & Retourneren

Om te retourneren graag dit formulier uitprinten en meesturen.

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700