opc_loader

Arai® SZ Urban Black Frost

Artikelnr: 55 47033

Restanten van uitlopende collecties

LET OP !deze mogen niet meer geruild of retour gestuurd worden!

429,00 107,00 U bespaart: 75%

Maat

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

De SZ-Urban is de nieuwe jethelm in het assortiment  van Arai. Ook voor deze helm geldt dat hij is uitgerust met de bekende eigenschappen die we van Arai kennen, zoals een penetratie bestendige glasvezel buitenschaal met een versterkte onderkant, en geavanceerde EPS binnenschaal.

Het lange lexaan vizier biedt extra bescherming tegen wind en regen, en is voorzien van ‘brow-vents’. De kinriem heeft een DD sluiting. Door de vorm en afmetingen past de helm gemakkelijk in je koffer of onder je zadel.

Het is mogelijk dat op het moment van bestellen wij de helm niet voorradig hebben, wij hanteren een tijd van ongeveer 2 a 3 werkdagen voordatv hij weer op voorraad is .

Wanneer dit langer duurt nemen wij contact met u op.
 

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.