opc_loader
Prijs
€ 147
€ 764
maat
Voorraad
  Nieuwe Artikelen

  HELMEN

  Harley Davidson helmen

  Artikel 1 tot 12 (van de 18 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 12 (van de 18 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Hét belangrijkste onderdeel van je uitrusting, is dan toch wel een motorhelm. Bij Central Harley-Davidson hebben wij een groot aanbod aan officiële Harley Davidson helmen. Het is van belang dat je de juiste maat hebt, maar ook de juiste pasvorm. Elke helm is anders. Zo heb je integraal helmen, systeemhelmen en jethelmen. Die verschillende types kies je voornamelijk uit aan de hand van het type motor dat je rijdt. Je persoonlijke voorkeur speelt hierin ook een rol. Wil je een helm met veel zicht en frisse lucht of de allerbeste veiligheid prefereren? Bij Central Harley-Davidson bij je in ieder geval aan het juiste adres voor het aanschaffen van een nieuwe Harley-Davidson motorhelm.

  Harley Davidson jethelm

  Met de jethelmen van Harley-Davidson heb je hét ultieme gevoel van vrijheid. De jethelmen hebben een licht gewicht en hebben vrije zicht; met óf zonder vizier. Bij het kopen van zo'n helm moet je er wel rekening mee houden dat je kin niet beschermd is. Wel zijn ze daardoor perfect voor de zomerdagen. Als je geen vizier hebt, is het aanbevolen om een zonnebril te dragen bij regen en sterke wind. 

  Harley Davidson integraal helm

  Meest toegankelijk en geschikt voor alle type rijders, dat zijn de integraal helmen van HD. De integraal helmen zijn met een vast kinstuk. De helmschalen bestaan uit één stuk. Hierdoor wordt het hele hoofd goed beschermd. Daarom is de integraal helm de veiligste helm. Over het algemeen laat deze helm het minste windgeruis door.

  Harley Davidson systeemhelm

  De systeemhelm wordt het meest gekozen voor frequente toerrijders. De motorhelm geeft de vrijheid van een open helm en het comfort van de integraalhelm. Tegenwoordig past in elke systeemhelm een communicatiesysteem. Hiermee is het mogelijk om snel te communiceren. Als je direct oogcontact wil maken en elkaar beter wil verstaan, kun je gemakkelijk het kinstuk 'opklappen'.

  Online Harley-Davidson motorhelmen kopen doe je bij Central Harley-Davidson.

  Winkelwagen
  Retourgarantie

  Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

  Gegevens Central


  Central Harley-Davidson
  Hervensebaan 13
  5232 JL 's-Hertogenbosch

  shop@centralharley-davidson.nl

  073-6466700