opc_loader

Harley-Davidson® Delton Sun Shield J04 5/8 Helm

Artikelnr: 98344-17EX Coreline

Originele Harley-Davidson® Helm.

259,55

Maat helmen

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Exclusief voor H-D®. Het geïntegreerde vizier zorgt voor een gestroomlijnde look. De exclusieve schaal heeft een tweetraps intrekbaar zonnescherm.

  • Gemiddeld gewicht: 1.247 gram.
  • Helmconstructie: Glasvezel buitenschaal. Kinbandsluiting met dubbele D-ring.
  • Blijf koel: Vizier- en voorhoofdventilatieopeningen zijn geïntegreerd in de helmlip voor een gestroomlijnde look. Ventilatieopeningen achterzijde.
  • Binnenzijde & voeringen: De uitneembare en wasbare voering is vochtafvoerend en antibacterieel. Ingebouwde speakerzakken. Compatibel met BOOM!Audio 20S Bluetooth® Helm Headset.​
  • RIJERVARING VERBETERENDE FEATURES: Het inschuifbare zonnevizier biedt 95% uv-bescherming en heeft een anti-kras-coating. Helmtas meegeleverd.
  • Fabrikanten & certificeringen: J-Tech. Voldoet aan de eisen van ECE 22-05.

H-D® exclusive fiberglass shell with D-ring chin strap provides more coverage than a 1/2 helmet while still remaining lightweight. Removable, washable, anti-microbial, and moisture-wicking liner. Pull-down, retractable Sun Shield with 95% UV protection and anti-scratch coating. Visor and forehead vents are integrated into the helmet lip for a streamlined appearance. Back exit vents. Built-in speaker pockets fit P&A communication headset speakers. Custom graphics and helmet bag included. MeetsECE requirements. J-Tech, 2 lbs. 4 oz.

Dit artikel is niet altijd standaard op voorraad, verwachte levertijd ongeveer 7 dagen.
Mocht je de leverdatum willen weten neem dan even contact met ons op. 

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.