opc_loader

Harley-Davidson® Grit Adventure J09 Modular Helm

Artikelnr: 98135-21VX

Originele Harley-Davidson® Pan America Helm

357,00 303,45 U bespaart: 15%
Maat

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Helemaal klaar voor eindeloze avonturen. Deze motorhelm is ontworpen met een schaal van polycarbonaat om de DOT en ECE veiligheidseisen te overtreffen, plus een modulair ventilatiesysteem om je koel en comfortabel te houden. Blijf verbonden onderweg. Compatibel met BOOM! Audio 20S Bluetooth® helmheadset, of synchroniseert met jouw bestaande H-D headset.

  • Blijf koel: Modulair, drie inlaatopeningen en twee uitlaatopeningen voor instelbare ventilatie-opties.
  • RIJERVARING VERBETERENDE FEATURES: Overtreft zowel DOT- als ECE-certificeringsvereisten. Compatibel met BOOM! Audio 20S Bluetooth-helmheadset voor connectiviteit via een mobiele telefoon en communicatie met andere motorrijders. Je kunt je huidige helm gebruiken. Deze technologie is eenvoudig aan de helm toe te voegen.
  • Fabrikanten & certificeringen: J-Tech. Overtreft DOT/ECE.
  • Helmconstructie: Buitenschaal van polycarbonaat.

Helmet Construction: Polycarbonate shell.
Stay Cool: Modular, three intake vents and two exhaust vents for adjustable ventilation options.
Ride Enhancing Features: Surpasses both DOT and ECE certification requirements. Compatible with Boom! Audio 20S Bluetooth helmet headset to enable connectivity through a mobile phone, and communication with other riders. Current H-D customers may transfer a headset they already own. Rider can easily add this technology to the helmet.
Manufacturer & Certification: J-Tech. Exceeds DOT/ECE.

Dit artikel is niet altijd standaard op voorraad, verwachte levertijd ongeveer 7 dagen.
Mocht je de leverdatum willen weten neem dan even contact met ons op. 

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.