opc_loader

Harley-Davidson® Passage Adventure J10 Modular Helm

Artikelnr: 98134-21VX

Originele Harley-Davidson® Pan America Helm

746,20

Maat

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Een lichtgewicht motorhelm die vol zit met features. Gemaakt van composietmaterialen om vermoeidheid te verminderen en toch overtreft deze helm de DOT en ECE vereisten. Eenvoudig te verstellen om jou koel te houden, met vier inlaatopeningen en twee uitlaatopeningen. Compatibel met BOOM! Audio 20S Bluetooth® helmheadset zodat jij in contact kunt blijven met andere rijders, of een H-D headset die je al hebt eenvoudig kunt ombouwen.

  • Blijf koel: Modulair, vier inlaatopeningen en twee uitlaatopeningen voor instelbare ventilatie-opties.
  • Rijervaring verbeterende functies: Lichter gewicht vermindert vermoeidheid en verbetert het rijcomfort, en overtreft zowel de DOT- als de ECE-certificeringsvereisten. Compatibel met BOOM! Audio 20S Bluetooth-helmheadset voor connectiviteit via een mobiele telefoon en communicatie met andere motorrijders. Je kunt je huidige helm gebruiken. Deze technologie is eenvoudig aan de helm toe te voegen.
  • Fabrikanten & certificeringen: J-Tech. Overtreft DOT/ECE.
  • Helmconstructie: Geavanceerde, ultralichte composietmaterialen.

Helmet Construction: Advanced, ultra-lightweight composite materials.
Stay Cool: Modular, four intake vents and two exhaust vents for adjustable ventilation options.
Ride Enhancing Features: Lighter weight reduces rider fatigue and improves rider comfort, and exceeds both DOT and ECE certification requirements. Compatible with Boom! Audio 20S Bluetooth helmet headset to enable connectivity through a mobile phone, and communication with other riders. Current H-D customers may transfer a headset they already own. Rider can easily add this technology to the helmet.
Manufacturer & Certification: J-Tech. Exceeds DOT/ECE.

Dit artikel is niet altijd standaard op voorraad, verwachte levertijd ongeveer 7 dagen.
Mocht je de leverdatum willen weten neem dan even contact met ons op. 

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.