opc_loader

Harley-Davidson hesjes voor heren

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Central Harley-Davidson heeft lederen en reflecterende hesjes. Deze hesjes kunnen worden gedragen over de motorjas, een shirt, vest of trui.
Ze zijn ook heel makkelijk te personaliseren. Met emblemen en pins creeer je een unieke uitstraling. Wij hebben een ruime keus aan Harley-Davidson hesjes en zelfs Harley-Davidson opstik emblemen en spelden (pins).

Waarom draag je een reflecterend Harley-Davidson hesje?

Motorrijders die veiligheid heel belangrijk vinden dagen vaak een reflecterend hesje over hun motorjas. Een reflecterend hesje valt veel meer op, hierdoor ben je veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers. Zeker in de avond is het dragen van een reflecterend hesje een stuk veiliger. Het licht van naderende of passerende weggebruikers kaatst af op de reflecterende delen van het hesje, hierdoor valt je bovenlichaam niet weg in de donkere achtergrond.
Wij hebben deze Harley-Davidson reflectie motorhesjes in geel en oranje. Deze zijn gekeurd naar Europese norm en voorzien van de juiste opvallende kleur

Juiste pasvorm

Je kan het hesje het beste passen zoals je hem wil gaan dragen. Wil je het hesje over je motorjas kunnen dragen, zorg dan dat deze onder het hesje past en het hesje nog goed dicht kan. Dit laatste is erg belangrijk tijdens ritten, een open jasje gaat wapperen bij hogere snelheden. Het hesje zal zonder motorjas wat losser om het lichaam vallen. Ben je niet van plan het hesje op de motor te dragen, pas hem dan enkel met casual kleding.

Winkelwagen
Ruilen & Retourneren

Om te retourneren graag dit formulier uitprinten en meesturen.

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700