opc_loader

Roof® BoXXer Fuzo Orange / Black

Artikelnr: 01271

De laatste maten,verlaten onze collectie.

Afgeprijsde mogen niet meer geruild of retour worden gestuurd!

459,00 229,50 U bespaart: 50%
Maat

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

In 1995, ROOF shook the rules up and released the first modular helmet with rotative chinbar to 180° : BOXER, since become a real icon.
The revolution goes on with the BOXXER CARBON, major evolution identifiable by an additional “X”, symbolizing the multiple innovations studied exclusively for this stunning design and asserted character helmet.

De herkenbare looks van een ROOF Boxer V8, maar dan met een betere afwerking en meer comfort. De BoXXer is voorzien van een betere kinstukvergrendeling, betere afdichting van het vizier en een moderne microlock quick release kinband.

  • Composiet schaal van glasvezel
  • Scherm 50% geïnjecteerd met zonne-behandeling anti-kras en anti-condens
  • Dubbele homologatie van volledige helm en jethelm (P / J)
  • Kinband sluiten door micrometrische gesp
  • Afneembare en wasbare hoes
  • Gewicht: 1600 gr (+/- 50 gr)

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.