opc_loader

Harley-Davidson sleutelhangers

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Ben je op zoek naar een leuk motorcadeau of wil je je eigen sleutelbos wat voller maken? Central Harley-Davidson heeft een ruim assortiment Harley-Davidson sleutelhangers voor de motorrijder. 

Harley-Davidson sleutelhanger

Is jouw motorvriend bijna jarig of heb je voor de feestdagen een cadeau nodig? Door een Harley-Davidson sleutelhanger te geven, maak je hem of haar zeker blij. Als je twijfelt over wat je cadeau moet geven, hebben wij ook andere cadeau artikelen. Zit je zelf niet in de motorwereld en weet je niet wat leuk is om te geven? Wij denken graag met je mee. Loop bij ons binnen in onze winkel in Den Bosch of bel naar 073-6466700.

Waarom een Harley sleutelhanger?

Het gave aan een Harley sleutelhanger is dat je meteen ziet dat het van H-D is. Dat kan zijn door het logo, de kleur oranje of een doodshoofd. Central Harley-Davidson heeft sleutelhangers in allerlei vormen en maten. Van kleine compacte sleutelhangers tot keycords en een flessenopener.

Harley-Davidson sleutelhangers voor motorrijders en motorliefhebbers

Harley-Davidson sleutelhangers zien motorfans als een gadget en is meestal een musthave. Aan de Harley sleutelhanger zit een sleutelring waarbij verschillende sleutels aan te bevestigen zijn. Hierdoor heb je praktisch gemak en kun je de andere sleutels makkelijk nog gebruiken. Een Harley-Davidson sleutelhanger cadeau geven is altijd leuk en soms zelfs praktisch. Denk hierbij aan een flessenopener. Je kent vast wel een motorrijder bij jullie motorclub die altijd zijn sleutels kwijt is. Met de opvallende Harley-Davidson sleutelhangers wordt het nog knap lastig om je sleutels kwijt te raken.

Winkelwagen
Ruilen & Retourneren

Om te retourneren graag dit formulier uitprinten en meesturen.

Retourgarantie

Niet tevreden over uw product? Retourneer uw aankoop binnen 14 dagen.

Gegevens Central


Central Harley-Davidson
Hervensebaan 13
5232 JL 's-Hertogenbosch

shop@centralharley-davidson.nl

073-6466700