opc_loader

Harley-Davidson Helmen

Als motorrijder is het dragen van een helm van levensbelang. Daarom heeft Harley-Davidson een reeks motorhelmen ontwikkeld die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Alle Harley-Davidson motorhelmen zijn gecertificeerd volgens de ECE 22-05 norm, wat betekent dat ze zijn getest en goedgekeurd voor gebruik in Europa.

 

Deze helmen zijn speciaal ontworpen voor de motorrijder en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal om zowel comfort als bescherming te bieden. De buitenlaag van deze helmen is gemaakt van polycarbonaat, een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen. De binnenlaag is gemaakt van ademend materiaal om je koel te houden tijdens het rijden en is tevens afneembaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.

 

Daarnaast zijn de Harley-Davidson motorhelmen voorzien van een stijlvol en modern design, zodat je er goed uitziet terwijl je veilig op de weg bent. Of je nu op zoek bent naar een helmmodel met een klassieke of een moderne look, Harley-Davidson heeft een helm die aan al je wensen voldoet.

 

Al met al biedt Harley-Davidson een reeks motorhelmen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen en tegelijkertijd stijlvol en comfortabel zijn. Als je op zoek bent naar een helm die je beschermt tijdens het rijden, dan is een Harley-Davidson helm de perfecte keuze.