opc_loader

Harley-Davidson® Ride Bell HRB111

Artikelnr: MOD bells HRB111

Harley-Davidson® Lucky Bell

24,95

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Harley-Davidson® "Vintage B&S" Geluksbrenger voor aan de motor. De bel is gemaakt van metaal en is voorzien van een touwtje om de bel mee op te hangen (voor een veilige bevestiging adviseren wij de bel vast te maken met een tie wrap) Inclusief vilten cadeauverpakking en een kaartje met de legende van de Ride bells. 

*De Legende:

Zoals iedereen weet heeft het leven vele onverklaarbare mysteries waar geen oplossing voor lijkt te bestaan. Één van deze mysteries zijn de ‘duistere geesten van de weg’. Deze geesten zijn gremlin achtige wezens die zich hebben gevestigd op je motor, ze vinden het heerlijk om de open weg op te gaan. Met hun ondeugende en onverantwoordelijke gedrag, zijn zij niet alleen de oorzaak van de meeste problemen aan je motor, maar ook problemen die je onderweg tegen komt.

De ride bells zorgen er voor dat deze gremlins niet lang op je motor zullen blijven. Ze komen vast te zitten in het holle deel van de bel en door hun super gevoelige gehoor, het constante rinkelen en de kleine ruimte worden ze langzaam gek. Ze zullen hun grip op jou en jouw motor verliezen en van de motor af vallen op het asfalt (heb je je nooit afgevraagd waar kleine beschadigingen in het asfalt door ontstaan?)

Als je het belletje zelf uitzoekt werkt de magie prima, maar als je hem cadeau krijgt, werkt deze dubbel zo goed! Dat maakt deze belletjes het ultieme cadeau voor een goede vriend of vriendin!