opc_loader

Harley-Davidson® Gargoyle X07 2-in-1 Helm

Artikelnr: 98154-22EX Coreline

Originele Harley-Davidson® Helm.

389,30

Maat helmen

Uitverkocht

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Twee manieren om deze Gargoyle X07 2-in-1 Helm te dragen; met het gezichtsmasker voor meer bedekking, of zonder het masker als open helm. De glasvezelconstructie is voorzien van een bevestigingssysteem met micro-lock, ventilatieopeningen en perforatie voor luchtstroom. De Helm is voorzien van een intrekbaar zonnescherm dat krasbestendig is en niet beslaat, en een wasbare antimicrobiële voering. O.a. door de vrije ruimte bij de oren, is deze helm uit te voeren met de BOOM Audio 20S Bluetooth® Headset.​

  • Gemiddeld gewicht: 1.280 gram.
  • Helmconstructie: Glasvezel buitenschaal. Bevestigingssysteem met microvergrendeling.
  • Blijf koel: Ventilatieopening aan de voorkant bovenop de helm en ademhalingsperforaties op het gezichtsmasker.
  • Binnenzijde & voeringen: Vocht-afvoerende, antibacteriële voering is uitneembaar en wasbaar.
  • Door de vrije ruimte bij de oren, is deze helm uit te voeren met de BOOM Audio 20S Bluetooth® Headset.​
  • Extra Features: Unieke 3/4 helm, naar keuze op twee manieren te dragen. Voeg voor volledig comfort het optionele gezichtsmasker toe. Of als 3/4 helm te dragen. Het inschuifbare zonnevizier biedt 95% uv-bescherming, anti-condens- en anti-kras-coating. Helmtas meegeleverd.
  • Fabrikanten & certificeringen: Scorpion. 3/4 schaal voldoet aan de eisen van ECE 22-05. De toegevoegde onderdelen zijn uitsluitend bedoeld voor meer comfort en bieden geen extra veiligheid.

Dit artikel is niet altijd standaard op voorraad, verwachte levertijd ongeveer 7 dagen.
Mocht je de leverdatum willen weten neem dan even contact met ons op. 

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.