opc_loader

Scorpion® Exo-Combat

Artikelnr: 85-100-10

Originele Scorpion® Helm.

199,00 169,15 U bespaart: 15%
Maat

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Scorpion laat ook met deze helm weer het customize DNA van het merk zien, door een afneembaar kinstuk te integreren. Hierdoor is deze helm meer dan geschikt voor alle custom, cruiser en naked bike rijders. Zowel met als zonder het kinstuk is de Scorpion EXO-Combat EVO een motorhelm met een agressieve look door onder andere het standaard donkere vizier. 

Deze ECE 22.05 gecertificeerde helm heeft een buitenschaal van een TCT-polycarbonaat en een EPS-binnenschaal om jou bij elke val te kunnen beschermen. Verder is de helm uitgerust met een uitneembare en wasbare binnenvoering, gemaakt van het antibacteriële en sneldrogende Kwickwick 2, zodat jij altijd fris in je helm zit.

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.