opc_loader

Scorpion® Exo-Combat ll

Artikelnr: 182-100-10

Originele Scorpion® Helm.

199,95

Maat helmen

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

Echte Bad-ass is terug! Geliefd bij beroemdheden. De geheime ster in blockbusterfilms. De nieuwe EXO-Combat II is terug met een nog agressiever ontwerp en radicalere look! Verbeterde pasvorm, verbeterde geluidsisolatie en een visueel verbeterde zonneklep zijn slechts enkele van de verbeteringen ten opzichte van de vorige EXO-Combat helm. Het nieuwe 2-delige ontwerp stelt de rijder in staat om de luchtcirculatie te maximaliseren door indien nodig om te vormen tot een open helm. Bevestig het masker om de agressieve "bad ass" look compleet te maken of gewoon om een beetje bescherming te bieden tegen vuil, lawaai en weer. Geïntegreerde luidsprekervakken maken het eenvoudig om uw favoriete Bluetooth-communicatieapparaat® te installeren, terwijl de KwikWick comfortvoering met zijn vochtafvoerende materiaal u koel en droog houdt tijdens het rijden. De originele EXO-Combat werd niet snel overtroffen. De EXO-Combat II vertegenwoordigt niet alleen een ware evolutie, maar maakt ook een einde aan alle wannabe's die de originele EXO-Combat probeerden na te bootsen!

Functies:

  • Speedview™: opklapbare zonneklep, anti-fog gecoat aan beide zijden.
  • Kwikfit - Kwikfit™ wangkussens maken het gebruik van de meest gebruikte soorten brillen mogelijk
  • Kwikwick C™: Temperatuurbalancerende stof houdt je koel en droog bij warm weer en warm bij koud weer. Binnenvoering is gemakkelijk verwijderbaar en wasbaar
  • Quick Release: Automatische micrometrische kinband gesp voor snelle ontgrendeling en nauwkeurige aanpassing
  • Voorbereid op communicatiesystemen

Specificaties:

  • 2 schaalgroottes
  • Materiaal: Polycarbonaat
  • Sluiting: Micrometrische ratelsluiting
  • Standaard: ECE 22.06
Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.