opc_loader

Scorpion® Exo-Tech Carbon Mat

Artikelnr: 118-261-10

Originele Scorpion® Helm.

439,00

Maat helmen

Bij besteding boven de € 50,- gratis verzendkosten binnen NL

Beschrijving

De masterpiece van Scorpion komt terug met een helmschaal van carbon composiet. De Exo-Tech Carbon is een lichtgewicht systeemhelm met eenvoudige bediening en handige functies. Het schaalontwerp is nog steeds hetzelfde, maar met de elegantie van premium geweven Carbon fiber. 

Het kinstuk valt aerodynamisch weg in de helm waardoor deze geen wind vangt, ideaal als je graag rijdt op hogere snelheden. Ook wanneer deze naar achteren geklapt is houdt het vizier jouw ogen beschermd tegen insecten en vuil. Ook is deze helm voorzien van een geïntegreerd zonnevizier, een antikras helder vizier én een dark smoke vizier.

  • Polycarbonaat helmschaal
  • 2 helmschalen (XS-L & XL-XXL)
  • P/J-gekeurd (Goedgekeurd om met open kinstuk te rijden)
  • Kwikwick3® Liner: Zeer effectief, hypoallergeen, uitneembaar,  wasbaar en zeer zacht
  • Inclusief Pinlock
  • Microlock snelsluiting

Let op: standaard komt de Exo-Tech Carbon met een transparant én dark smoke vizier. brildrager vriendelijk

Extra informatie

Maat helm meten bij volwassenen

De maat van de helm is zeer belangrijk als je van plan bent om online een helm te kopen. In een winkel heb je de mogelijkheid om de helm te passen, wat online uiteraard niet mogelijk is. Daarom hebben wij met betrekking tot het bepalen van de maat van de helm een uitgebreide beschrijving met matentabel beschikbaar om de juiste maat helm te kunnen opmeten. Dat het bepalen van de juiste helm maat belangrijk is, spreekt uiteraard voor zich. Een te kleine helm zal bijvoorbeeld niet eens passen, maar een te grote helm zal te veel ruimte overlaten. Hier volgen een aantal stappen die uitleggen hoe je jouw helm maat bepaalt. Houd er rekening mee dat richtlijnen zijn om de maat te bepalen en dat elk hoofd weer anders is. 

Stap 1. Pak een meetlint.

Stap 2. Meet de omtrek van je voorhoofd. Plaats de meetlint 2,5 cm boven de wenkbrauwen.

Stap 3. Bekijk de helm maat bij de bijbehorende omtrek in centimeters.